TOTAAL:

1167 MODELLEN

Diensten

DIENSTEN

Miracle Beauties is een internationaal opererend modellenbureau die functioneert als bemiddelaar tussen modellen en opdrachtgevers.

Miracle Beauties modellenbureau biedt haar modellen de unieke kans samen te werken met de grote namen uit o.a. de film-, video-, tijdschriften- en reclame-industrie. 

DIENSTEN AAN MODELLEN

Miracle Beauties biedt de modellen de kans om zich te kunnen ontplooien en in contact te komen met grote opdrachtgevers. Door onze goede contacten met Variërende opdrachtgevers beschikken wij over een groot hoeveelheid opdrachten die vervuld kunnen worden door onze modellen.

Bij Miracle Beauties zijn we ons bewust van het feit dat professionaliteit een must is in de modellen wereld, daarom bieden we onze modellen ook verschillende mogelijkheden om zich professioneel te kunnen presenteren aan de potentiële opdrachtgevers. Voor de modellen zijn hun portfolio's de visitekaartje waarmee ze opdrachten mee moeten zien te krijgen. Zo organiseert Miracle Beauties van tijd tot tijd verschillende portfolioshootings om de modellen op weg te helpen bij het opbouwen van hun portfolio. 

Deze portfolioshootings zijn voor veel van onze modellen de eerste belangrijke stap in hun model carrière, daarom nemen we deze fotoshootings ook zeer serieus.

Voor deze shootings maken we gebruik van haarstylisten, kledingstylisten en professionele fotografen om de top kwaliteit te kunnen bereiken. 

DIENSTEN AAN OPDRACHTGEVERS

Bij Miracle Beauties is kwaliteit belangrijker dan kwantiteit. Zo besteden we veel tijd en aandacht aan onze modellenbestand zo goed mogelijk te onderhouden. Elk aanmelding die we binnen krijgen wordt grondig door ons bekeken en onderzocht en wordt pas aan onze bestand toegevoegd als deze volledig voldoet aan onze eisen. 

Een dergelijk modellenbestand biedt de opdrachtgevers de mogelijkheid om zo efficiënt en effectief mogelijk te werk te kunnen gaan bij het zoeken naar een model. Zo hoeft men als opdrachtgever niet tussen een hoop modellen te zoeken die totaal niet aan de gestelde eisen van de opdrachtgever voldoen. Bij Miracle Beauties kan men de modellen opvragen die binnen de gestelde eisen vallen.