TOTAAL:

1167 MODELLEN

Model-worden

In principe kan iedereen een model worden, maar er komt wel veel meer bij kijken dan je wellicht in eerste instantie zult verwachten.

Om model te kunnen worden moet je meer hebben dan alleen de juiste maten en een leuke frisse uitstraling, je moet namelijk ook gemotiveerd zijn en beschikken over de juiste mentaliteit. Daarnaast moet je ook in het begin vaak geduld hebben.

Wij zijn altijd op zoek naar gewone fotogenieke mensen in alle leeftijdscategorieŽn met een unieke persoonlijkheid, een charismatische blik of een aanstekelijke glimlach, mensen met een sterke persoonlijkheid die zelfvertrouwen en enthousiasme uitstralen en gezichten waarmee mensen zich kunnen identificeren.

Vrijwel iedereen kan zich bij ons inschrijven, voor de inschrijving hanteren wij enkele globale eisen waaraan je moet voldoen. Door middel hiervan vindt er alvast een eerste selectie plaats. Zie onze voorwaarden.

Na je inschrijving wordt je aanmelding door ons beoordeeld op de toegevoegde waarde die je voor ons kan hebben. Als er besloten wordt dat je van extra waarde bent voor ons, krijg je binnen enkele weken een bericht van ons met verdere instructies. Hierna wordt je ook automatisch opgenomen in onze modellenbestand welk gepresenteerd zal worden aan de potentiŽle opdrachtgevers.

Zodra er vanuit de kant van de opdrachtgever interesse voor je is nemen wij vanzelf contact met je op.

Bellen voor werk of opdrachten heeft dus helemaal geen zin en inschrijven kan alleen via deze website.