TOTAAL:

1167 MODELLEN

PORTFOLIOFOTOSHOOTS

Portfolio Building is heel belangrijk in de modellen industrie, een veelzijdig portfolio is dan ook een MUST. Het belangrijkste is dat jij als model met veel verschillende fotografen samen werkt. Wij kunnen jou door middel van de Portfolio fotoshoot een heel stuk in de goede richting helpen.

Je portfolio is namelijk het eerste wat een potentiŽle opdrachtgever ziet en de eerste indruk telt het zwaarst mee. Daarom moet je als model alles eraan doen om een zo professioneel mogelijke portfolio op te bouwen. Bij Miracle Beauties zijn we ons dan ook hier volledig van bewust en helpen je aan het bouwen van je professionele portfolio.

Zo bieden wij jou de mogelijkheid tot een professionele fotoshoot die tot in de puntjes door ons georganiseerd wordt om niks minder dan perfectie neer te kunnen zetten. Deze fotoshoot dagen worden van tijd tot tijd door ons georganiseerd waarin beginnende en gevorderde modellen die aangemeld staan bij Miracle Beauties zich hiervoor aan kunnen geven.

Deze fotoshoots zijn all inclusief, dat wil zeggen:

  • Professionele fotograaf
  • Visagisten
  • Haarstyisten

Tijdens deze shoots worden 24 opnames gemaakt waarvan 6 bewerkt zal worden en zal toegevoegd worden aan je Miracle Beauties portfolio. Natuurlijk krijg je ook alle opnames digitaal of op CD toegestuurd.

De kosten voor de all-in fotoshoots bedraagt Ä400. Hierin zijn alle kosten inbegrepen.