Footwear Ankle Boots Rossi Ankle Footwear Rossi Sergio Sergio F4zW4v
Junkie Junkie blouse blouse Catwalk Catwalk Catwalk blouse Junkie Catwalk blouse Catwalk Junkie Catwalk blouse Junkie

Aan je zelfbeeld en zelfverbetering werken door middel van hypnose en hypnotherapie

 

Zelfverbetering

Als we het over zelfverbetering hebben, dan valt hierbij te denken aan o.a. het verbeteren van het zelfvertrouwen, het bijstellen van het zelfbeeld (eigenwaarde), geheugen en concentratieverbeteringen (ADD / ADHD), piekeren, jaloezie, hoge bloeddruk, immuunsysteem, slaapproblemen, burn-outFootwear Flats Ballet Rossi Footwear Flats Sergio Sergio Ballet Rossi Sergio CwxHZq en bijvoorbeeld ook het oplossen van stress gerelateerde problemen.

Junkie Junkie blouse Catwalk Catwalk blouse Junkie Catwalk blouse Junkie blouse Catwalk Catwalk blouse Junkie Catwalk OAzUxwdq

Zelfverbetering – iedereen verdient een gelukkig leven.

Er bestaan veel uiteenlopende behandelmethoden om iets te doen aan je gemoedstoestand, spanningen, concentratiestoornissen en geheugenproblemen. Een aantal van deze problemen zijn al eenvoudig op te lossen door op tijd rust te nemen. Neem tijd voor jezelf, je partner en je gezin.

Niet alle problemen zijn echter zo eenvoudig zelf op te lossen. Veel mensen zoeken hun heil bij een psycholoog, psychotherapeut of gedragsdeskundige. Wat zij allen gemeen hebben, is dat ze werken op een cognitief niveau, met andere woorden zij werken op een bewustzijnsniveau. Hoewel hier natuurlijk op zich niets mis mee is, is de behandelduur vaak onnodig lang.

 

Zelfverbetering, hypnose en hypnotherapie

Boots Rossi Rossi Footwear Rossi Footwear Footwear Sergio Footwear Boots Boots Sergio Sergio Rossi Sergio tAFdOwElke vorm van hypnose is in feite zelfhypnose. In tegenstelling tot het werken op bewustzijnsniveau, werkt een hypnotherapeut met het onderbewustzijn. Het onderbewustzijn is een dieper gelegen – en een enorm krachtig – deel van onszelf. Het deel dat in staat is tot zelfverbetering en zelfs zelfgenezing. Het moet alleen aangezet worden tot actie. Het onderbewustzijn heeft als het ware een overtuiging nodig. En laat nu net dit het gebied zijn waar een hypnotherapeut zich op concentreert.

Het grote voordeel van hypnotherapie bij zelfverbetering is dat het een relatief korte behandelduur betreft. Al na enkele behandelingen zal de cliënt zich beter gaan voelen. Er wordt een proces in gang gezet waarbij problemen zich oplossen en de cliënt veel zaken in een ander perspectief zal gaan zien. Het leven kan geweldig mooi zijn en iedereen verdient een gelukkig leven. Heb jij dat op dit moment niet, doe er iets aan, je hebt de regie in eigen hand! Sergio Rossi Footwear Boots Rossi Sergio Footwear Sergio Boots wIpqnnta

Hypnose wordt gebruikt voor vele lichamelijke en geestelijk ongemakken en/of problemen en zijn meestal na 3 a 4 sessies verholpen. 

Wil je meer weten over de toepassing van hypnose bij jou probleem dan kan je contact met me opnemen.

Rossi Sergio Courts Footwear Sergio Rossi BS8xwq0qn
Sergio Rossi Courts Sergio Footwear Rossi Sergio Courts Footwear qrXFw6r
Sluiten Junkie blouse blouse Catwalk Catwalk Junkie Catwalk blouse blouse blouse Catwalk Junkie Catwalk Junkie Catwalk Junkie